Voxelands Forum

The official Voxelands discussion forum

You are not logged in.

#1 2017-04-11 16:59:36

cHyper
Member
Registered: 2014-04-20
Posts: 72

Cant start voxelands under linux mint...

signal_handler_init()
Using relative paths (RUN_IN_PLACE)
path_data = /home/chyper/voxelands/voxelands/data
path_configdata = /home/chyper/voxelands/voxelands
path_userdata = /home/chyper/voxelands/voxelands
Debug streams initialized, disable_stderr=0
18:55:05: ACTION[main]: voxelands with SER_FMT_VER_HIGHEST=21, VER=1704.00 RUN_IN_PLACE=1 USE_GETTEXT=1 INSTALL_PREFIX=/usr/local BUILD_TYPE=Release
18:55:05: ERROR[main]: Error opening configuration file "/home/chyper/voxelands/voxelands/voxelands.conf"
18:55:05: ERROR[main]: Error opening configuration file "/home/chyper/voxelands/voxelands/../voxelands.conf"
INFO: Initial run of init_mapnode with g_texturesource=NULL. If this segfaults, there is a bug with something not checking for the NULL value.
Irrlicht Engine version 1.8.3
Linux 4.4.0-53-generic #74-Ubuntu SMP Fri Dec 2 15:59:10 UTC 2016 x86_64
Xlib:  extension "NV-GLX" missing on display ":0".
X Error of failed request:  BadValue (integer parameter out of range for operation)
  Major opcode of failed request:  155 (GLX)
  Minor opcode of failed request:  24 (X_GLXCreateNewContext)
  Value in failed request:  0x0
  Serial number of failed request:  26
  Current serial number in output stream:  27

after git and compilation under linux mint, i got this error message!

Offline

#2 2017-04-11 17:20:14

darkrose
Administrator
Registered: 2013-10-05
Posts: 743

Re: Cant start voxelands under linux mint...

Is that a new install? it looks like you haven't installed 3d drivers for your graphics card.


Support Voxelands on Patreon: https://www.patreon.com/voxelands

Offline

#3 2017-04-11 17:39:44

cHyper
Member
Registered: 2014-04-20
Posts: 72

Re: Cant start voxelands under linux mint...

darkrose wrote:

Is that a new install? it looks like you haven't installed 3d drivers for your graphics card.

fine. i installed nvidia drivers and all works fine now. thanks for your help.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB